top of page
AFieldOfPastAndFuture_19.jpg

Mijn achtergrond

Opgegroeid tussen stoffen en fournituren, als dochter van een kleermaker en een creatieve moeder, ben ik van jongs af aan in de weer met naald en draad. Altijd creatief en zoekend naar eigen wegen, ben ik na mijn Lerarenopleiding Handvaardigheid en Textiel (1987) beland in verschillende werelden van Kunst & Design. Door mijn jarenlange werk in de Creatieve Industrie en het HBO-onderwijs ben ik gevormd tot de veelzijdige en multidisciplinaire kunstenaar-designer-docent die ik nu ben. 

  • Instagram

Mijn verhaal

Sinds 2014 heb ik mijn autonome werk steeds meer losgemaakt van mijn commerciële denken en doen, een koppeling die jarenlang een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn werk als designer. Dit betekent dat mijn werk niet meer geproduceerd wordt in enorme aantallen. Het gaat mij nu meer om uniciteit.

De afgelopen jaren heb ik mijn werk in diverse exposities gepresenteerd, zowel alleen als met andere kunstenaars. Ik heb mijn werk o.a. gepresenteerd in de Botanische Tuin de Kruidhof in Buitenpost, op festival Welcome to The Village 2015-2017 in Leeuwarden, Kunst- en Cultuurroute Paradepaadje 2015-2017 Friesland en op diverse plekken in Leeuwarden tijdens LF2018 (o.a. BOSK). Sindsdien kies ik ervoor om elk jaar mee te doen aan een expositie met leden van de Kunstenaarsvereniging FRIA in binnen- en buitenland. 

Lost Past Memories

 Mijn achtergrond

AFieldOfPastAndFuture_5.jpg
JSP20190531_FELT&PHOTOHRAPHY_007.jpg

Contact

Ik vertel graag over mijn werk en bij interesse laat ik met plezier mijn werk zien. 

 Foto credits: Jorah Sarah

bottom of page